Kære alle medlemmer af MTB Holstebro

Som tidligere meldt ud skal vi snarest have afholdt vores generalforsamling. Dette er dog besværliggjort, læs mere herunder

COVID-19

Vi håber i har fulgt med på Facebook eller vores hjemmesiden (www.mtb-holstebro.dk). Her har vi informeret om at vi er startet op med træning igen. Vi må være 25 per hold hvilket gør at vi kan vende tilbage til normal træning igen.

Samtidig er vi kede af at vi ikke kan afholde sociale arrangementer, specielt fordi vi ved hvor meget det betyder for alle jer medlemmer :-( Vi vender MEGET stærkt tilbage når vi kan med en ambition om at skabe mange fede arrangementer.

For at kunne skabe flere gode arrangementer om end det så er løb, sporbyg eller fester, så har vi brug for alle jer. Bestyrelsen vil gøre hvad vi kan men der er brug for medlemmer til at arrangerer arrangementer så det håber vi at i vil bruge ventepausen på at overveje :-)

Generalforsamling og Valg til bestyrelsen

Som tildigere meldt ud skal vi jf vores vedtægter afholde generalforsamling senest ved udgangen af første kvartal for foreningsåret 2020. Dette er grundet COVID-10 restriktionerne ikke muligt. Da vores vedtægter ikke tilgodeser afholdese online er dette ikke muligt. Vi skal altså kunne mødes fysisk.

Da vi skal mødes fysisk er vi nødsaget til at afvente yderligere fra regeringen om retsriktionerne og vi vil efter yderligere udmelding indkalde snarest således vi kan få generalforsamlingen afholdt. Jf retninjslinjerne fra DGI vil bestyrelsen fortsætte sit arbejde, dog vil bestyrelsen ikke tage beslutninger som bør blive truffet på generalforsamling, alle disse beslutninger er udsat (hvis nogen)

Det betyder derfor at:GENERALFORSAMLINGEN AFLYSES d. 18. marts 2021 (19.00-21.30).

Vi har håbet til sidste dag at vi kunne afholde men må desværre gå skuffet til hjørne og afvente. Det betyder også at i alle har lidt bedre tid til at overveje om i vil være en del af bestyrelsen. på nuværende tidspunkt kan vi ikke forme en bestyrelse da vi ikke har nogle medlemmer som har meldt sig eller vist interesse. hvis ikke der kan formes en bestyrelse på 7 er denne ikke beslutningsdygtig hvilket medfører andre kvaler. Så overvej derfor eller spørg os hvad det indebærer :-)

Til generalforsamlingen i 2021 skal vi også have valgt nye til bestyrelsen, følgende er på valg:

Johnny Weisberg (modtager genvalg)

Erik Brunebjerg (modtager ikke genvalg)

Søren Schou (modtager genvalg)

Søren Riis. Suppleant, trådte ind i bestyrelsen efter Jørgen forlod os efteråret 2020 (Modtager genvalg til bestyrelsen, der skal findes ny suppleant)

Herudover er Suppleanter, Revisor også på valg.

Vil du gerne være en del af bestyrelsen eller vil du gerne indstille en hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte formanden, Nicolai på tlf 40 98 02 95 eller mail info@mtb-holstebro.dk

Spordage? Holstebro Bikepark?

Vi har stille og roligt åbnet op for spordage igen så vi alle kan bidrage til at gøre vores elskede spor endnu bedre! i og med vi er udenfor må vi gerne mødes om dette, så vi anbefaler at i får rørt jeres muskler lidt og hjælper til

Ift projektet om Holstebro Bikepark afventer vi fortsat endelige godkendelser før vi kan gå igang. Når vi har disse er ambitionen at gå igang hurtigst muligt. Søren vil fortsat informerer i vores facebook gruppe når der er yderligere relevant info eller indkaldelse til spordage i den forbindelse

Tak for at du læste med

Med venlig hilsen

Bestyrelsen & Formand, Nicolai Korsgaard

Info@mtb-holstebro.dk