Selvom året snart er forbi og den mørke tid er over os ligger vi ikke på den stille side. 


Lige om lidt er det tid for ÅRETS fest - Julefrokost - Den er legendarisk og en fest man ikke vil gå glip af, så derfor skynd dig at få dig tilmeldt for der er begrænsede pladser. Hvis du skal vælge en fest du skal til om året så er det denne   Dato 26. november - SIDSTE TILMELDING 20.november


Vi holder selvfølgeligt også en udendørs juleafslutning under halvtaget ved vandhanen - Efter en tirsdagstræning hvor der er gjort plads til lidt mere juleknas, kan vi ønske hinanden god jul og på gensyn med VARM gløgg og lune æbleskiver efter træning d. 20. december - Det er selvfølgeligt gratis for alle medlemmer men med tilmelding via hjemmesiden.   


Inden vi skal skyde det nye år ind skal vi lige have den sidste omgang cykling med klubkammeraterne - der er selvfølgeligt traditionen tro NYTÅRSKUR med kransekage og bobler - der skal tages revanche fra sidste års Corona skuffelse - så der er lagt op til et brag af en cykeltur med det sociale i højsædet - der bliver en tur for alle niveauer og vi samles ved Bikeparken til bobler og kransekage - Også dette er gratis for alle medlemmer men med tilmelding via hjemmesiden så vi ved hvor mange flasker bobler der skal lægges på køl - Vi glæder os sådan til at se jer alle også denne dag - kom gerne med en festlig hat på hjelmen det pynter sådan   


Ud over disse arrangementer er der selvfølgeligt altid træning om tirsdagen og diverse ture i weekenden - Og man er altid velkommen til at slå en tur op på  Facebookgruppen hvis man gerne vil have selskab - jo flere der kommer ud at cykle jo bedre er det. 


Vi skal heller ikke glemme den driftige bestyrelse absolut ikke er gået på juleferie endnu - Der er bestyrelsesmøder både i november og decemberKmed henblik på forløbet "klub under lup" fra DGI og palnlægning af blandt andet generalforsamlingen næste år. Alt sammen for at vi alle kan få det bedste ud af vores dejlige klub. 


MVH 

Bestyrelsen