Vision for MTB Holstebro

MTB Holstebro er for personer, der elsker mountainbikesporten og som på hensynsfuld vis vil dyrke og udvikle sporten i Holstebro-området og samtidig vise respekt overfor andre brugere af skovene og skovene selv.

Vi træner hinanden i diverse teknikker på forskellige hold, der passer til niveau og ambitioner, ligesom vi udveksler erfaring og viden. Trænertjansen går således lidt på skift, og det er op til hver især at invitere/arrangere en træning.

Større arrangementer laver vi dog i fællesskab, hvor alle byder ind med det, de har.

Når DU melder dig ind i MTB Holstebro, får du således også ansvaret for, at gruppen fungerer ved, at du er behjælpelig med blandt afvikling af arrangementer.

Har du spørgsmål, kan du frit kontakte alle medlemmer af bestyrelsen.

Målsætning

Faste træningstider med en træner, som har lavet et program:

Tirsdag Kl. 17:30 ved Vandhanen i Vestre plantage

Om tirsdagen køres der typisk i skovene i Holstebro by, mens lørdagsturene typisk varer 3 timer (60km), og går til skovene udenfor Holstebro by. Lørdag kl. 09:00 ved Vandhanen i Vestre plantage - Eller ture længere væk som bliver slået op på Facebook

  • Sportstræning: For licens- og øvrige ryttere, der ønsker at blive endnu hurtigere og endnu stærkere. Denne form for træning kan indeholde tidskørsler, træningsrunder, intervaller eller små træningsløb. Alt sammen noget, hvor der bliver kørt stærkt.
    Om tirsdagen køres der typisk i skovene i Holstebro by, mens lørdagsturene typisk varer 3 timer (60km), og går til skovene udenfor Holstebro by.
  • Motionstræning: Holdet for øvede eller jer der har været til begyndertræning og klar til noget mere og som har en intention om "kilometer i benene", bakker op og nedkørsler. Der tages udgangspunkt i skovene omkring Holstebro, primært Vestre og Nibsbjerg Plantage. Her bliver samlet op undervejs så ingen bliver forladt Vi bestræber os på, at der altid vil være en DGI-træner eller erfaren MTB rytter tilstede
  • Begyndertræning: Vi Vil slå begyndertræning op om foråret og efteråret (sensommer) som så vil forløbe sig over ca. 2 mdr. Holdene er for både mænd og kvinder Vi har træner(Herre og damer) som har været på DGI MTB-trænerkursus som vil opslå og planlægge disse træninger. 

Mødesteder

  • Vandhanerne: Ved vandhanerne ved madpakkehuset i Vestre Plantage.
  • Skrænten: Skrænten ved parkeringspladsen ved Ringkøbingvej i Vestre Plantage.

Løb som MTB Holstebro arrangerer

Alle løb er sat i bero i 2020 og 2021 på grund af Corona situationen.

Vestjysk MTB Cup

MTB Holstebro arrangerer sammen med andre vestjyske cykelklubber en MTB vintercup. Klubberne arrangerer hver en afdeling.
Ansvarlig: Lars Ole Pedersen

Olympia XC

Olympia XC køres hen i løbet af sommeren i et udfordrende terræn.
Ansvarlig: Christian Fischlein

Ungdoms MTB cup

Sammen med en række vestjyske cykelklubber arrangerer vi en afdeling i en sommer MTB cup for børn og unge.
Ansvarlig: Christian Fischlein

Gadeløb

MTB Holstebro arrangerer hvert år et Mountainbike Gadeløb i Holstebro Til dette løb er det vigtigt, at så mange medlemmer som muligt hjælper til. Ønsker man selv at køre løbet, er man forpligtet til at finde en hjælper.
Ansvarlig: Christian Fischlein


Støt brysterne - Kvinde MTB løb
 
MTB Holstebro arrangerer sammen med Kræftens Bekæmpelse et MTB løb kun for kvinder. Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
Ansvarlig: Martha


Velkommen i MTB Holstebro!

Opdateret marts 2021