Træningstidpunkter

Alle træninger starter ved Vandhanen i Vestre Plantage. Skulle dette ikke være tilfældet, vil træningen være oprettet som event i kalenderen eller på Facebook.

Faste træningstider er:

Tirsdag kl 17:30,mødested er Harrestrupvej 12c 7500 Holstebro

Alle træningsaftener bliver slået på vores fælles Facebook gruppe: MTB Holstebro (foruden junior)

UNGDOM

Der er ikke aftalt opstartsdato endnu, men det bliver meldt ud snarest muligt.

Træningsdage bliver aftalt og udmeldt senere.

For piger og drenge som er fyldt 8år. Der køres i flere hold og på forskellige niveauer, for at sikre alle børn får en god oplevelse og passende udfordringer. Træningen foregår i perioden 1.4-31.12. Vinterpause i perioden 1.1-31.3. 
Alle træninger vil blive slået op på Facebook siden MTB Holstebro Junior her er man også velkommen til at stille spørgsmål til træning eller andre sociale arrangementer.

SENIOR

Alle træninger er for både kvinder og mænd, foruden de kvindespecifikke træninger

Kun for Kvinder

PT ingen faste træner, men vi laver ofte fællesture kun med kvinder. Yderligere info her

Teknik og Sjov

Træner: Bjarke Ravnholt

Teknik og sjov, er en træningsform hvor den klare ambition er at man skal udvikle sig teknisk på sin cykel. Det er ikke nødvendigt at have en speciel trype cykel, dog er det et krav at man nogenlunde kan følge med på M2 holdet i niveau. Holdet ledes af Bjarke Ravnholt der er uddannet MTB Instruktør til niveau 3 i DGI regi og har en del erfaring med træning af børn, unge og seniorer.

Motion 3

Træner: Ditlev Qvist

Dette hold er også for alle. Det er det naturlige skridt op i forhold til Begynderholdet. På dette hold bygger man videre på grundteknikkerne for at kunne færdes sikkert på sporene med større hastighed. Man øver sig fortsat i at kunne håndtere cyklen bedre og bedre løbende. Tempoet er øget i forhold til begynderholdet og der arbejdes med at øge konditionen . Det forventes, at alle har prøvet en MTB og at man har kørt en smule på spor før.

Motion 2

Trænere: Kaare Christensen / Hans Thrige Larsen

Dette hold er for den let øvede motionist. Dette hold fokuserer på at man færdes sikkert med højere tempo på sporet. Man kører runder for at øve de tekniske udfordringer og for at øge konditionen. Der

Motion 1

Træner: Erik Brunebjerg / Thomas Sivertsen 

M1 er for den øvede motionist, der måske også kører et eller flere løb om året. På dette hold er der fokus på at øge konditionen og presse hinanden, så alle bliver skarpere, både på formen og teknikken. Der køres ofte intervaltræning, hvor man fokuserer på at øje konditionsniveauet. Dette hold har en målrettet træning mod løb og er til motionisten, der ønsker at blive bedre hver gang. 

Sport

Trænere: Tonni Andersen / Christian Fischlein

Det naturlige spring fra M1 er Sportsholdet. Dette hold består af ryttere, der kører løb hvert år og elsker at presse sig selv og hinanden. Der er klare ambitioner om at man stiller op til løb for at være den hurtigste. Derfor er træningen målrettet og hård. På Dette hold køres der med henblik på, at man kan vinde et XC-løb eller gøre det godt i de lokale løb.

Begyndertræning

Bestyrelsen arbejder på at fastsætte en dato for opstart samt hvilke trænere der står for det, der bliver meldt ud snarest muligt  
 
Begynderholdet er et hold for alle, der gerne vil prøve mountainbiking på mountainbikespor. Det er et hold, hvor der er fokus på at man får grundteknikkerne ind under huden.

Man lærer at færdes sikkert på sporene og man lærer at passere de elementære forhindringer med begge hjul på jorden. Vigtigst af alt kan - alle der er nye i MTB sporten kan være med, uanset om man er i god eller dårlig form. 

Alle træninger annonceres ved opslag på facebook