Allerførst vil jeg gerne på vegne af MTB Holstebro sige tak til alle deltagere fordi de idag var høflige og forstående. Dagen startede og sluttede kaotisk.
 
Vi fik løbsnumrene i allersidste øjeblik og havde ikke fået checket, om der var ledige numre med til efter-tilmeldte i de enkelte klasser. Det var der så ikke, Det betød, at vi blev nødt til at lave en efter-tilmeldingsklasse, hvor alle efter-tilmeldte kom til at køre sammen uanset alder og køn. Men vi fik alle kom ud at køre, og det må også give en lille smule kredit. Til de efterfølgende afdelinger i Struer, Vinderup, Morsø og Holstebro vil der være ledige numre i alle klasser, så alle kan komme til at køre med jævnaldrende af samme køn.
 
Udover denne fadæse havde vi også et nedbrud på tidtagningsystemet, ligesom vi skulle tage den sidste person i mål. Det betød, at resultatlisten skulle generes udfra vores backup system, hvilket tog ekstra lang tid. Men igen blev der udvist stor forståelse fra deltagerne. Vi fik hædret 1, 2 og 3 i alle klasser langt om længe.
 
Når dette er sagt er det lykkes med gode venners hjælp at genskabe alle resultater, og resultaterne kan således findes på nedenstående link.
 
 
Tak til alle deltagere fordi de kom, deltog og udviste stor forståelse i den noget pressede situation. Tak til alle hjælpere, som hjalp med at sætte op, afvikle løbet, passe "kiosken" og rydde op.
 
På gensyn til 2.afdeling i Struer, som vi har videregivet vores erfaringer fra idag ;-)
 
Med venlig hilsen
Christian Fischlein