Er du medlem af MTB Holstebro har du allerede modtaget en mail med bestillings oplysninger  

Så er tiden kommet til at vi skal bestille en ny omgang af vores super flotte klubtøj i top kvalitet - Også i junior størrelser.

Vi er meget glade over at kunne tilbyde jer top produkter fra Trimtex til en fantastisk pris - og tilmed med et bredt udvalg der kan tilgodese alle former for cykling - i både løs og stram design.

HUSK: Vores klubtøj er fri for reklamer så ikke noget der forstyrre øjnene når man er i skoven - kun det rene stilfulde klubdesign.

Og det er bare en fed følelse at se sine klubkammerater stå helt skarp i dette unikke design. 

BONUS: Når du bestiller via "Team-shoppen" er der 20% rabat på resten af Trimtex shoppen   
 

Bemærk: Shoppen lukker søndag 24.september - der er IKKE mulighed for at efter-bestille tøj før til forår/sommer 2024 (og kun måske) 

Denne gang er der IKKE prøve aften - prik en klubkammerat på skulderen og se hvad størrelse de har og vurder ud fra det - Trimtex størrelses guide er også nem og giver en god ledetråd til hvad i skal vælge. Hvis du stadigvæk er i tvivl, så skriv gerne og vi hjælper med at guide dig. 

Levering denne gang er i uge 45 (Primo november) - altså i god tid til vinter sæsonen for alvor går i gang.  

BEMÆRK: Der er samlet levering til den klubtøjsansvarlige - for at spare på fragt omkostninger - HVIS der står leverings pris eller andet er det stadig SAMLET levering til klubben - det er et håndteringsgebyr -  Nærmere info om levering tilgår.

OBS NYT PÅ SHOPPEN - på forespørgsel har vi denne gang fået lagt en cykel cap med vores logo i sortimentet til overordentligt skarp pris kun 146 kr.   

Der er også kommet en sort HOODIE - til kun 370 kr. i både voksen og junior(329 kr.) størrelser - Perfekt til at tage over når man sidder før og efter træning og deler røver historier:

       


P.s. Bestiller du klubtøj får du rabat på 20% til resten af Trimtex shoppen.  

 Dame trøje