Kort resumé fra bestyrelsesmøde afholdt i 31. august 2023

 

Sommeren er overstået og træningen kører for fuld kraft. Man har indtryk af, at medlemmerne har længtes efter at komme hjem fra ferie og ud at cykle med kammeraterne. Om tirsdagen er der gang i både Teknik & Sjov, M4, M3, M3 træning teknik og basis, M2, M1 OG Sport.

Om onsdagen er der godt gang i juniortræning og et hold kvinder triller om torsdagen.

Rundt regnet er der nok 100 medlemmer som i løbet af ugen, svarende til en tredjedel af alle medlemmer, der er aktive med andre fra klubben

Det kan vi godt være stolte af. Husk det er din skyld. Dels fordi at du møder op, men også fordi at du lige prikker til din gode cykelven så i kommer afsted. Bliv endelig ved.

Klubben oplever en støt stigning i medlemstal, og vi rundede i torsdags 275 medlemmer. Husk at der altid er plads til flere.


Husk også at der er åbnet for bestilling af klubtøj igen. Alle medlemmer har fået mail angående dette. 

 

Arrangementet hos Bike Point med burger og øl, i starten af juli faldt i mange medlemmernes smag, idet der var god tilslutning (50 medlemmer).

Den forestående klubweekend er der knap så stor interesse for. 23 medlemmer har tilmeldt sig til hygge og cykling på Slettestrand Feriecenter. Bestyrelsen arbejder på at undersøge hvorfor disse klubture har svigtende interesse. 

Forude venter en tur til Skånsø, hvor der afsluttes med hotdogs i Martha og Bjarnes have. Herligt når medlemmer byder ind disse ”pop-op-tilbud”.

Af andre ”pop-op tilbud” vil jeg også nævne Lene og Søren som nærmest turnerer med termokande og romkugler i solskin og regn hele året rundt. Det er dejligt.

I november venter årets julefrokost, som foregår på bowl & Fun. Der er åben for tilmelding på klubbens hjemmeside. Skynd dig at prikke din cykelmakker på skulderen og få jer tilmeldt. Der er begrænsede pladser.


Det nye løbsudvalg arbejder målrettet og ihærdigt på at få lavet et MTB XC løb i Nibsbjerg plantage søndag 12. november. Det bliver spændende og dejligt at kommer i gang med løb i klub regi igen. 

 

Bestyrelsen er i dialog med kommunen omkring etablering af diverse faciliteter i området ved Bike-parken. Nærmere information tilgår medlemmerne når der er besluttet noget konkret. Det tager tid at få sagerne landet, idet der er mange instanser som skal tages i ed. Men processen går fremad og vi ser positivt på udviklingen. 

 

SoMe fronten sker der også en del. Klubben har fået assistance fra en SoMe-ekspert hos DGI. ”Eksperten” er en projektstuderende som har påtaget sig at hjælpe 5-6 klubber i Vestjylland, hvor MTB Holstebro er så heldig at være iblandt.

Af nye tiltag, som er praktiseret de seneste uger, er ”udsendelse” af små fotoreportage, som beskriver den forgangne uge i klubben.

Klubben har også lært noget om, hvornår på ugen der skal publiceres for at opslaget rammer flest læsere. Yderligere har der været arbejdet med hvornår klubben skal anvende hjemmeside, Facebook Side, Facebook Grupper og Instagram. Klubben er IKKE repræsenteret på TIK TOK!


Næste bestyrelses møde er lagt i kalenderen til d. 26. oktober. 

Fuld ild og vi ses i skoven

MVH Bestyrelsen