Sæsonen er skudt i gang.

Påskebrevet fra formanden til alle medlemmer

Fremmødet til tirsdagens træning 28.marts og den efterfølgende træningskaffe var glædevis meget stort. Større end det har været i lang tid.

Det er bestemt dejligt at hele træningen nu kan gennemføres uden lys, så det lokker endnu flere medlemmer i skoven. 

Bestyrelsen har også konstitueret sig og er gået i gang med nogle spændende opgaver. Det hører I meget mere om ved en senere lejlighed.

Første klubtøjsbestillingsaften har været afholdt i onsdags og der var stor interesse for tøjet. Hvis du ikke nåede det, kommer der en prøveaften mere torsdag efter påske. Følg med på Facebook for at se, hvor det finder sted. Man må gerne bestille klubtøj uden at have været til prøve aften og hvis du har spørgsmål til tøjet så tøv ikke med at skrive en mail til info@mtb-holstebro.dk 

Juniortræningen er også startet op igen. Trods det halvdårlige vejr mødte der mange juniorer op. Men der er plads til flere - fortvivl ikke, klubben har mange juniortrænere til rådighed og de står i kulissen og brænder for at komme i gang.

Begyndertræningen for voksne starter også op her i starten af april. Martha og Bjarne, vores erfarne begynder trænerer, tager sig kærligt af alle de nye og lærer dem de basale færdigheder for at kunne begå sig i skoven. Spred gerne budskabet hvis du skulle kende nogen der står og gerne vil i gang med MTB. 

Der tilbydes flere ture i påsken til ”nye” og spændende spor. Se Facebook gruppen med hensyn til mødested og destination. Kom frisk - der er helt sikkert også et tilbud, der passer dig.

Fest & arrangements udvalget har proklameret at der træningskaffe den sidste tirsdag i hver måned, ligesom man også vil kunne få en kaffe i Bikeparken i udvalgte weekend dage. Der komme også et ”køre uden lys” grill arrangement, ligesom der er barslet med både sommerfest og julefrokost allerede, Følg med og sæt kryds i kalenderen. 

Facebook er stedet, hvor du kan holde dig orienteret. Bemærk at MTB Holstebro har både en Facebook-side, som alle og enhver kan se og en Facebook-gruppe, hvor det kun er gruppens medlemmer, som kan følge med på og lave opslag blandt andet om træning. 

Hjemmesiden, MTB Holstebro, bør man også besøge fra tid til anden, det er her man kan finde informationer om klubben, de forskellige udvalg, hold og den store kalender med aktiviteter. 

Vi ser ind i et spændende forår, hvor der kommer gang i mange ting, der bliver afviklet træning både lokalt og ”ude” og hvor vi kan glæde os til socialt samvær omkring træningskaffen, grillaften og sommerfest på tværs af alle hold -  travlt men dejligt. 

Ved at du støtter om diverse begivenheder, giver du arrangørerne/trænerne et rygklap og en motivation til at fortsætte det gode arbejde. Det er ved at stå sammen og støtte hinanden, vi støtter sammenholdet og udvikler klubben.


Sluttelig vil jeg ønske alle klubbens medlemmer og hang-around’s en god rigtig påske.

Vi ses på sporet

Christian Fischlein, Formand MTB Holstebro