Kære medlem af MTB Holstebro

Vi kan tænke tilbage på et forår, hvor der har været stor opbakning og deltagelse i klubbens arrangementer. 

Tirsdags-træningerne har været godt besøgt og vi har fået gang i både M4, M3, M2, M1, Sport, Leg, hop og teknik samt vores junior træning.

 Klubben har igen fået et kuld juniorer takket været Søren Schou og trænergruppen bag ham. Skaren af juniorer vokser og der er god gang i

træningen. Skønt at følge deres udvikling.

Træningskaffe den sidste tirsdag i hver måned har været en succes. Der har været mange deltagere uanset vejret, og der har været medlemmer til at lave både kaffe og bage kager. God opbakning og masser af snak og hygge under halvtaget ved vandhanen.

Kort kort arrangementet trak hele 80 medlemmer op i sofaen og de fik hyggede sig med træning, pølser og sodavand på en dejlig sommeraften i starten af juni. Det er nok det bedst besøgte arrangement i foråret. Mon ikke det bliver gentaget til næste år?

En varm søndag var der inviteret til koldskål i skoven. En del medlemmer lagde deres vej forbi. Selvfølgelig drevet af lysten til koldskål men måske også for at se, hvordan man spiser koldskål i skoven i MTB-klubben. 

Klubben har også været repræsenteret til diverse store motionsløb, løb serier og sågar også i udlandet. Det er dejligt at se at klubbens tøj bliver vist frem udenfor bygrænsen, og jeg kan da som formand blive helt glad i maven når jeg pludselig ser 8 medlemmer fra MTB Holstebro i klubtøj til et løb. Det ser hammergodt ud og de andre kigger langt efter os, det kan vi kun være stolte af. 

Den 1.juli gik turen til Bike Point i Klosterheden. Vi delte os i hold og cyklede på ruterne i Klosterheden inden vi sluttede af med Burger & Beer. Endnu et godt arrangement, med stor opbakning fra medlemmerne. Stor tak til turudvalget, som dermed rundede forårssæsonen af.

Der har været pænt tryk på kedlerne og jeg tænkte en overgang om vi virkelig kunne holde tempoet, men det gik jo fint. 

Det går fint for at sige det beskedent. Der er god opbakning fra en stor gruppe medlemmer og klubben har nogle meget aktive udvalg og trænere som skaber et højt aktivitetsniveau på både arrangements- og træningsfronten. Stor tak til alle som prioriterer klubben og fællesskabet. 

Jeg synes I hver især kan være stolte af jer selv og vores fælles klub. MTB Holstebro er til for dig, og uden dig ville der ikke være nogen MTB Holstebro. 

Men selvom sommeren er over os er det ikke sikkert at cyklerne holder fri - derfor er der på vores Facebookside en "Tour De MTB Holstebro" hvor vi kan dele vores ferie billede med cyklerne og måske inspirere klubkammeraterne til at tage cyklen med på ferie - Der er allerede gode billeder fra hele landet - hop ind og følg med på siden....

Alle klubbens medlemmer og hang-arounds ønskes en god sommerferie og på gensyn.

På bestyrelsens vegne

Christian Fischlein, Formand