Velkommen hjem fra ferie

Dette er også sendt ud til jer som et nyhedsbrev 


Så er sommerferien ved at gå på hæld for de fleste og det vrimler med aktiviteter i klubben, så her er lige et lille overblik til at friske hukommelsen op: 


Klubtøj - prøveaften onsdag 3. august kl. 17.00 (se begivenhed på Facebook) 

Sidste frist for bestilling af nyt klubtøj 7. august - er du i tvivl om noget angående dette skriv til info@mtb-holstebro.dk 

Sommerhygge i skoven - Lørdag 20. august - Cykling, frokost og hyggeligt samvær med klubkammerater i skoven - tilmelding via hjemmesiden - Skynd dig - jo flere jo bedre til at hygge i skoven. 

Begynder HOP kursus -  3. lørdage med vores egen træner Bjarke Ravnholt - se begivenheder og tilmelding på Facebook gruppen - begrænsede pladser.

Teknik kursus med Mads Weideman - 28. august niveau 1 & 2 - få ledige pladser på niveau 2 - men hold øje for eventuelle afbud 

Klubtur med overnatning 30. september - 2. oktober - Den store klubtur går i år til Silkeborg med overnatning på Vejlsøhus - alt i alt en luksus tur til få penge og HYGGEN er helt i top - Tilmelding via hjemmesiden.

TRÆNINGSKAFFE - Vi fortsætter succesen og laver "kaffe/kage efter træning" den sidste tirsdag i august, september, oktober og november - Her er muligheden for at se dine klubkammerater, få en snak på tværs af niveauer - Vil du være en helt og hjælpe med dette, altså lave kaffe eller bage et par kager så tv ikke med at henvende dig til klubben ( fest og arrangement udvalget) Alt hjælp er velkommen 

INFO FRA KLUBBEN: 

Vi står desværre og mangler trænere på alle niveauer. så går du rundt med en lille træner spire i maven så tøv ikke med at tage fat i bestyrelsen og hør nærmere om alt det vi vil tilbyde dig som træner i klubben.  

Bestyrelsen vil her i sensommeren arbejde med resultaterne af det spørgeskema i medlemmer udfyldte før sommerferien. Dette sker i tæt samarbejde med DGI . Vi er spændte på hvad i som medlemmer har peget på som det i mener der er vigtigt i klubben. 

Derudover arbejder bestyrelsen blandt andet på at finde sponsorer til sporarbejdet, støtte sporudvalget og Bikeparken i deres samarbejde med kommunen,  finde nye trænere, styrke samarbejdet med andre cykelklubber og foreninger i Holstebro. 

Er der emner som DU mener bestyrelsen skal kigge nærmere på, så kontakt os endeligt. 

God sommer og vi ses i skoven 

Bestyrelsen.  

Se kontakt info her på hjemmesiden